Sinisissit

Sinisissit ry

Sinissit ry on Lahden itäisissä kaupunginosissa Joutjärvellä ja Ahtialassa toimiva poikalippukunta. Sisarlippukuntamme on Joutjärven Tapulitytöt ry. Taustayhteisömme on Joutjärven seurakunta. Jäsenmäärämme on tällä hetkellä noin 70, ja se kasvaa koko ajan.

Lippukunnanjohtaja
Tapio Rautiainen
tapiorautiainen(a)suomi24.fi

Apulaislippukunnanjohtaja
Tuukka Nurminen
tuukka.nurminen1(at)hotmail.fi

Sihteeri
Tomi Hannonen
hannonentomi(a)netti.fi

Taloudenhoitaja
Veikko Klemettilä
veikko.klemettila(a)phnet.fi

Sinisissit

sinisissit(a)gmail.com

Sinisissien perinteet

Perinteisesti Sinisissit aloittavat toimintansa syyskuun alussa. Syksyllä on sudenpentujen Upilan retki ja vartioiden metsässä pidettävä syysleiri. Lupauksen annamme itsenäisyyspäivän jumalanpalveluksen alussa ja keräämme kolehdin. Illalla osallistumme Lahden Partiokillan soihtukulkueeseen. Joulujuhlaa vietämme yhdessä Tapulityttöjen kanssa ihka aidon joulupukin jakaessa lahjoja. Maaliskuussa järjestämme sisarten kanssa lippukuntien talvileirin ja kevät kauden päättäjäiset. Jäsenemme ovat kovia käymään metsässä.