Ryhmät

Viikkotoiminta

Partiotoiminta on jaettu viiteen ikäkauteen.
Sudenpennut ovat 7–9 –vuotiaita ja heidän ryhmäänsä kutsutaan laumaksi. Laumaa johtaa tehtävään koulutettu aikuinen, akela.
Seikkailijat ovat 10–12-vuotiaita ja heidän ryhmäänsä kutsutaan vartioksi. Seikkailijoita johtaa tehtävään koulutettu aikuinen, sampo.
Tarpojat ovat 12–15-vuotiaita ja he kokoontuvat myös vartioissa. Ryhmää johtaa muutaman vuoden heitä vanhempi samoaja, jonka tukena toimii aikuinen luotsi.
Samoojat ovat 15–17-vuotiaita ja hekin kokoontuvat vartioissa. Ryhmää johtaa vertaisjohtaja, jonka tukena toimii aikuinen luotsi.
Vaeltajat ovat partion vanhimpia (18-22-vuotiaita). Vaeltajaryhmä on vertaisista koostuva yhteisryhmä, joka kokoontuu 2-4 kertaa kuukaudessa. Vaeltajat suorittavat hankkeita ja projekteja kuten esimerkiksi vaelluksia, kiipeilyä, kehitysapua tai mitä nyt vain keksivätkään.
Aikuiset (yli 22v) ovat partiotoiminnan mahdollistajia. Ennen kaikkea he toimivat sudenpentujen ja seikkailijoiden ryhmien ohjaajina. He myös kuljettavat lapsia leireille, huolehtivat leirin keittiöstä, toimivat lippukunnan (yhdistyksen) sihteerinä, taloudenhoitajana tai monissa muissa tehtävissä; nämä tehtävät ovat myös avoinna samoajille ja vaeltajille. Jos olet kiinnostunut osallistumaan maailman suurimman nuorisojärjestön toimintaan ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan niin etsimme sinulle juuri sinulle sopivaa tekemistä.
Lisätietoja ikäkausien ja partio-ohjelman taustalla olevasta ideologiasta sekä kasvatuksellisista tavoitteista www.partio.fi.

Ryhmät

Vanhemmat huomio ! Sudenpennuille (7-9v) ei tällä hetkellä valitettavasti ole tarjolla ryhmiä johtajapulasta johtuen. Jotta sudenpentujen viikkotoiminta voisi jatkua tarvitsemme teidän vanhempien apua. Jos koette että haluatte osallistua ja mahdollistaa lasten harrastuksen jatkumisen, ottakaa rohkeasti yhteyttä lippukunnanjohtaja Tapio Rautiaiseen, tapio.rautiainen(a)gmail.com, 050-4909698. Uusille ryhmänjohtajille pyrimme parhaamme mukaan järjestämään tukea ja koulutusta.

Karisto:
Sudenpennut

Sekaryhmä Karisman ostoskeskuksella
Kokoontumisaika torstaisin klo 17.30 - 18.30
Akelat Tapulityttöjen puolelta Kaisa Tynkkynen ja Eija Mutanen, Sinisissien puolelta Timo Miettinen
Poikien osalta ryhmä on täynnä.

Joutjärvenkirkko:
Seikkailijat

Ilvekset seikkailijajoukkue, kirkko, johtajana Eija Aroalho, torstaisin klo 18.00-19.30.

Tarpojat
Tarpojat yhdessä Versojen kanssa, Joutjärven kirkko
Johtajat Iska Knuuttila/Eemeli Saarinen/Tuomo Lehti

Ahtiala:
Seikkailijat

Torstaisin klo 18-19
Johtajana Onni Laaksonen (Tomi Hannonen)

Samoaja ja JJ_vaeltajat
Torstaisin klo 19-21
JJ-vaeltajat (samoajat )

Yhteydenotot ryhmänvetäjiin pääsääntöisesti sähköpostitse sinisissit@gmail.com ja aihe kenttään ryhmänjohtajan nimi.

Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, riittää että tulee ensimmäisillä kerroilla paikalle, tarvittavat lomakkeet jaetaan ryhmissä.
Jäsenmaksuna toimii Suomen Partiolaisten jäsenmaksu, joka on noin 50 euroa vuodessa, sisältää toissijaisen vakuutuksen partiotoimintaan.