Jäseneksi lippukuntaan

Sinisissit
on perustettu vuonna 1957. Lippukunnan taustayhteisö on Joutjärven seurakunta. Toimimme samoissa kokoontumispaikoissa ja muutenkin monella tavalla yhteistyössä sisarlippukuntamme Tapulityttöjen kanssa.
Lippukunnan kokoontumispaikat ovat:
- Joutjärven kirkon alakerran kolo
- Ahtialan seurakuntakeskuksen partiotila
- Kariston koulu
Lippukunnan johtajana vuoden loppuun toimii Tapio Rautiainen,
puh 050 490 9698

Jäsenmaksu
Lippukuntamme ei kerää erillistä jäsenmaksua, mutta kaikki partiolaiset ovat jäseniä Suomen Partiolaiset ry:ssä, joka kerää vuosittaisen jäsenmaksun.Jäsenmaksu on vuodeksi 2014 suuruudeltaan 51,50 €.
Kun poikanne on ilmoittautunut lippukuntaamme, ilmoitamme hänen yhteystietonsa SP:n jäsenrekisteriin ja sieltä lähetetään aikanaan pankkisiirtolomake jäsenmaksun maksamista varten. Jäsenmaksun maksamalla saa Partio-lehden, oikeuden osallistua kaikkiin partiotilaisuuksiin ja partiovakuutuksen.
Partio-ohjelma
Joutjärven Sinisissit noudattaa Suomen Partiolaiset ry:n vahvistamaa partio-ohjelmaa.

Partioasu ja -varusteet
Erillistä partioasua ei tarvita oman lippukunnan viikkotoiminnassa. Partiohuivi tulee kuitenkin hankkia. Huiveja + huivimerkkejä saa lauman johtajilta. Lupauksenantotilaisuuteen annetaan pukeutumisohje, mutta sekin on suositus – ei vaatimus. Sudenpennun partioasuksi riittää tummansininen kuvioton college- tai neulepusero tai partiopaita, vartioikäisen asu on virallinen partiopaita.
Erityisempiä retkivarusteitakaan ei heti tarvita, sillä ensimmäiset retkemme tehdään leirikeskukseen, jossa on sisämajoitus ja patjat ja peitot talon puolesta.

Lippukunnan toiminta ja tiedotus
Tilaisuuksista ja retkistä ym. tapahtumista jaetaan tiedotteet laumoissa ja vartioissa. Pyrimme tehostamaan sähköistä tiedottamista, jotenka tarvitsemme myös huoltajan (ien) aktiiviset s-postiositteet liittymiskaavakkeeseen. Leireistä ja retkistä peritään maksu kustannusten kattamiseksi.
Lippukunnan nettisivut: http://sinisissit.partio.net/
Tässä muutama poiminta syyskauden tapahtumista:
* Lupauksenanto 6.12.- 2013 klo 10.00 Joutjärven kirkossa
- yhteinen Tapulityttöjen kanssa
- tarkoitettu koko perheelle
Syksyn viikkotoiminta päättyy joulujuhlaan.

ILMOITTAUTUMINEN LIPPUKUNTAAN
Pyydämme että täytätte oheisen ilmoittautumiskortin poikanne henkilö- ja yhteystietojen sekä kortin kääntöpuolen tietojen osalta.
Lisäksi jos poikanne on jo partiolainen ja siirtyy toisesta lippukunnasta, laittakaa kortin taakse entisen lippukunnan nimi ja päivämäärä, jolloin poikanne liittyi siihen.
Jos perheessänne on jo partiolainen ja poikanne liittyy ns. kakkosjäsenenä (halvempi jäsenmaksu, ei Partio-lehteä), laittakaa siitäkin tieto kortin taakse.
Kortti tuodaan täytettynä lauman- tai vartionjohtajalle seuraavalla kokoontumiskerralla.

Tästä voit tulostaa ilmoittautumiskortin ja tuoda täytettynä mukanasi partiotilaisuuteen
Tulosta tästä ilmoittautumiskorti itsellesi
Kun olet löytänyt itsellesi mieleisen ryhmän ja muutaman kerran käytyäsi ryhmän kokouksissa voit liittyä Sinisisseihinn tästä lomakkeella